Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2021, 20:06

Milenković uputio čestitku povodom 8. marta

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, svim pripadnicama nežnijeg pola čestitao je praznik.

„Današnji dan još jedna je prilika da se podsetimo hrabrih žena, koje su u revolucionarna vremena, svojom hrabrošću i odvažnošću, uspele da se izbore za jednaka prava i poštovanje osnovnih ljudskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vrednosti. Izražavam zahvalnost i duboko poštovanje prema svim ženama koje su danas stubovi svojih porodica, priznate u društvu i poslovnom okruženju. Vi dajete smisao našim naporima da izgradimo društvo jednakih mogućnosti, društvo međusobnog uvažavanja i priznanja. Uvažene sugrađanke, čestitam vam današnji praznik sa željom da ga provedete onako kako i zaslužujete, u vedrom i dobrom duhu. Srećan vam 8. mart!“, navodi se u čestitki gradonačelnika Milenkovića.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.