Vučić čestitao osmi mart: Hvala vam za sve što činite za našu Srbiju FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 09:35

Vučić čestitao osmi mart: Hvala vam za sve što činite za našu Srbiju FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom Međunarodnog dana žena.

"Svim neustrašivim majkama, našim bakama, požrtvovanim lekarkama, hrabrim ženama u oružanim snagama, vrednim radnicama, svim ženama koje pokreću našu zemlju napred – hvala vam za sve što činite za našu Srbiju! Srećan 8. mart", napisao je.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HVALA ZA SVE ŠTO ČINITE ZA NAŠU SRBIJU" Predsednik svojom čestitkom oduševio je dame širom Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021

Predsednik Srbije čestitao je svim damama 8. mart...Dan žena, 8. mart, nastao je kao dan sećanja na borbu za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i svim damama uputio čestitku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gradonačelnik Vranjankama čestitao DAN ŽENA

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2021

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, svim pripadnicama nežnijeg pola čestitku je uputio gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković. Današnji dan još jedna je prilika da se podsetimo hrabrih žena, koje su u revolucionarna vremena, svojom hrabrošću i odvažnošću, uspele da se izbore za...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.