Mengele s Oksforda: Lekarima dozvola da ubijaju decu

Izvor: S media, 02.Mar.2012, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mengele s Oksforda: Lekarima dozvola da ubijaju decu

Profesorka sa Oksforda zapanjila svet predlogom da se lekarima da pravo da ubijaju novorođenu decu ukoliko ona imaju smetnje u razvoju, ako su „skupa za izdržavanje" ili ih roditelji jednostavno ne žele.

Niz u najmanju ruku spornih i šokantnih novotarija koje se pojavljuju u poslednjih desetak godina širom planete nastavila je dr Frančeska Minerva, filozof i profesor medicinske etike sa Oksforda.

Vranje: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Optuženi lekari zbog smrti devojčice

Inspektor proverava okolnosti nezakonitog abortusa

Bio sam zamorče lekarske mafije!

Stvar zvuči potpuno neverovatno i malo je reći grozno, ali činjenica da ideja stiže od stručnjaka sa jednog od najprestižnijih svetskih univerziteta izaziva pažnju i burne reakcije najvećeg, da kažemo normalnog dela javnosti.

Dr Minerva smatra da bebe nisu „prave osobe" i po njoj čedomorstvo u prvim danima posle rođenja predstavlja samo malo drugačiji vid abortusa od onog koji se obavi dok je fetus još uvek u materici. Ova skaredna izjava, koju je doktorka i etičar medicine (?!) sa Oksforda pojačala čitavim „naučnim objašnjenjem", sigurno će ući u anale kao jedna od najodvratnijih ideja u istoriji.

(P R E S S)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.