Koncert grupe Van Gog i u Dimitrovgradu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert grupe "Van Gog" i u Dimitrovgradu

U okviru “Caribrodskog sportskog leta”, u četvrtak 26. jula, u Dimitrovgradu svoj prvi koncert u ovoj opštini održaće beogradski rok sastav Van Gog.

Rokeri će nastupiti na terenu za mali fudbal u Sportskom centru “Park” od 21 sat.

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se kupiti u prostorijama Turističko-informativnog centra u periodu od 9 do 17 sati, kao i ispred hotela "Sax-Balkan".

Podsetimo, osim Dimitrovgrada, kultni beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sastav ovog leta održaće koncert u Pirotu, u subotu 28. jula na Omladinskom stadionu, a i Vranjanci će moći da uživaju u njihovoj muzici 22. jula od 21 sat, na platou ispred Narodnog muzeja, u okviru prvog Vranje pivo festa”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.