Još 384 osobe zaražene koronom u Pčinjskom okrugu, jedan kovid pacijent preminuo

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2022, 10:54

Još 384 osobe zaražene koronom u Pčinjskom okrugu, jedan kovid pacijent preminuo

Još 384 građana Pčinjskog okruga od 764 testirana u poslednja 24 sata, pozitivna su na kovid. U kovid bolnicama u Vranju hospitalizovano je 99 ljudi, a od posledica virusa preminuo je jedan pacijent.

Pozitivan rezultat na kovid dobilo je 209 Vranjanaca, 44 građana Bujanovca, 41 osoba je iz Surdulice, 34 iz Vladičinog Hana, 27 ih je iz Bosilegrada, 20 iz Preševa i 9 iz Trgovišta.

U kovid ambulanti ATD >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 430 pregleda, od čega su 184 prva. Takođe, urađeno je 179 antigenskih i devet PCR testova. Od toga 139 je pozitivno na koronavirus - saopštavaju iz Zdravstvenog centra.

Od 60 testiranih deteta u dečijoj kovid ambulanti virus je potvrđen kod 27 - 9 deteta je predškolskog uzrasta, a 18 školskog.

Nepromenjen je broj pacijenata u kovid bolnicama, a njih 50 na kiseoniku.

Tokom proteklog dana na lečenje je primljeno 9 pacijenata, a otpušteno 8.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.