Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2024, 10:30

Došla po tortu pa ispala kroz prozor i poginula

BUJANOVAC-VRANJE

Vranjanka S.A. stara 57 godina poginula je dok je u poslastičarnici u Kosovskoj ulici u Bujanovcu sa suprugom razgledala torte.

Ona je u utorak ispala kroz nezaštićen otvoren prozor i pala na stepenice, zvanično se prenosi po medijima.

Sve se ovo, navodno, dešavalo dok je sa suprugom gledala u poslastičari u Bujanovcu ukrase za tortu.

U jednom trenutku, njen suprug je gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << torte a ona je , tako prenose mediji, zbog sopstvene nepažnje, ispala kroz nezaštićen otvoren prozor.

Iako joj je pomoć odmah ukazana u Domu zdravlja u Bujanovcu, pomoći joj, na žalost, nije bilo.

U Bujanovcu ljudi kažu da je ovaj slučaj vrlo nejasan kao i okolnosti pod kojima je ova žena poginula.

Naši sagovornici kažu i da je čudno da neko iz Vranja dolazi po tortu u Bujanovac i ide baš u Kosovsku ulicu, koja vodi prema Velikom Trnovcu kao i kako je moguće da neko sopstvenom nepažnjom ispadne kroz prozor.

Čitav ovaj slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Vranju koje, po zakonu, treba da naloži istragu svih detalja ovog događaja i videće se šta će oni otkriti. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.