Dominacija niških i vranjskih roleraša u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominacija niških i vranjskih roleraša u Kragujevcu

Proteklog vikenda je u Knjaževcu vožena treća trka u okviru Inline kupa Srbije, a prva ovog tipa u gradu na istoku Srbije. Učestvovalo je 60 takmičara, a najviše uspeha imali su takmičari Skijaškog kluba Besna kobila iz Vranja i Sportskog kluba Oxigen iz Niša.

Vranjanci su osvojili 4 zlatne, 4 srebrne i 5 bronzanih medalja. Nišlije su u svoj grad ponele 5 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << medalje. Domaćini su osvojili dve zlatne medalje, dok su takmičari Skijaško-snoubord kluba Stara planina iz Pirota osvojili dve srebrne medalje.

Viđene su veoma interesantne vožnje i velike borbe za medalje. Ali najveći uspeh je druženje dece, stvaranje sportskog duha i podizanje ovog sporta na viši nivo. S obzirom da je jedna od disciplina roler sporta od ove godine ušla u porodicu olimpijskih sportova to treba maksimalno iskoristiti i ovakvim trkama raditi na promociji sporta - kažu iz Besne kobile.

Iz vranjanskog kluba dodaju da “saradnja ovih klubova je primer kako treba sarađivati i podizati ne samo ovaj, nego sport uopšte, a nesebična međusobna pomoć u organizaciji trka je za svaku pohvalu”.

Sledeće trke su na Besnoj kobili 3. i 4. septembra gde se voze slalom i veleslalom, pa nedelju dana kasnije, 11. septembra u Nišu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gomila medalja za vranjske roleraše

Izvor: OkRadio.rs, 25.Avg.2016

Na trećoj trci ovogodišnjeg “Inline kupa Srbije” u Knjaževcu, roleraši Skijaškog kluba “Besna Kobila” iz Vranja osvojili su četiri zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih medalja. Organizator i domaćin trke bila je Dečija akademija sporta “Super junaci” iz Knjaževca, koja je pobrala...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.