Dobri uslovi za vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri uslovi za vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj

Vozače danas očekuje pretežno sunčano i pravo prolećno vreme sa temperaturama i do 18-og podeljka, što u velikoj meri olakšava vožnju.

Prema izveštaju zimske službe JP "Putevi Srbije" na putevima I prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima a snega ima mestimično u raskvašenom stanju još samo na teritoriji Ivanjice i Vranja, saopštio je AMSS.

Svi putni pravci ka zimskim turističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centrima su prohodni međutim vozače i na ovim putnim pravcima danas očekuje veća gustina saobraćaja.

Poslednji dan školskog raspusta sigurno će usloviti pojačan intenzitet saobraćaja tokom celog dana, a posebno u onim popodnevnim i večernjim satima kada će i pored dobrih uslova za vožnju vozačima na prilazima većih gradova biti potrebno više strpljenja i tolerancije za volanom uz oprezniju vožnju i strogo poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, od 05.15 časova nema zadržavanja na putničkim kao ni na teretnim terminalima graničnih prelaza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strpljenje zbog pojačanog saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020

Vozače danas očekuje pretežno sunčano i pravo prolećno vreme što u velikoj meri olakšava vožnju vozačima...Poslednji dan školskog raspusta sigurno će usloviti pojačan intenzitet saobraćaja tokom celog dana, a posebno u onim popodnevnim i večernjim satima kada će i pored dobrih uslova za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.