AMSS: U Srbiji se posle podne očekuje pojačan saobraćaj

Izvor: Beta, 23.Feb.2020, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: U Srbiji se posle podne očekuje pojačan saobraćaj

Vozače danas posle podne, poslednjeg dana raspusta, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Kolovozi su mestimično vlažni u nižim predelima a raskvašenog snega na kolovozu ima na teritoriji Ivanjice i Vranja.Putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni.Ni na naplatnim rampama ni na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.Radovi se obavljaju na više deonica te se vozači upozoravaju na oprez.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počinje drugo polugodište, vozači treba da budu oprezniji

Izvor: RTS, 24.Feb.2020, 08:31

Zbog početka drugog polugodišta na ulicama u Srbiji biće više dece, pa iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na vozače da budu posebno oprezni na ulicama u blizini škola. . Vozači bi trebalo dodatno da smanje brzinu pored...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.