Danilo najbolji u Srbiji na takmičenju iz tehnike i tehnologije

Izvor: OkRadio.rs, 18.Maj.2022, 14:36

Danilo najbolji u Srbiji na takmičenju iz tehnike i tehnologije

Danilo Stamenković iz Vranja ostvario je veliki uspeh na državnom prvenstvu iz tehnike i tehnologije koje je održano 13. i 14. maja u Novom Sadu. Danilo Stamenković, učenik sedmog razreda OŠ "Branko Radičević" iz Vranja, osvojio je prvo mesto, sa maksimalnim brojem poena, na Republičkom takmičenju iz Tehnike i tehnologije u kategoriji učenika sedmog razreda.     Danilov mentor je predmetni nastavnik i razredni starešina Zdravko Veličković.   Republičko takmičenje iz tehnike i tehnologije, 62. po fredu, održano je 13. i 14. maja u Osnovnoj školi "Jožef Atila" u Novom Sadu.   Na takmičenju je učestvovalo 400 učenika iz svih krajeva Srbije. ...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjanac državni prvak na takmičenju iz tehnike i tehnologije

Izvor: Danas, 19.Maj.2022, 11:05

Danilo Stamenković učenik sedmog razreda Osnovne škole "Branko Radičević" iz Vranja osvojio je prvo mesto na državnom takmičenju iz tehnike i tehnologije koje je održano u Novom Sadu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.