Dani karanfila u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jul.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani karanfila" u Vranju

Manifestacija "Dani karanafila" sa tradicijom dugom već 52 godina počela je juče u Vranju.

Sinoć je pred brojnom publikom nastupila Goca Tržan (FOTO).


Sami "Dani karanfila" prepoznatljivi su po svom izboru za najlepšu devoku pod lokalnim nazivim "Karanfil devojče".

Već po tadiciji, trubači su od rane zore svirali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << "budilicu, najavljujući manifestacije koje se odigravaju u okviru Vranjskog kulturanog leta.

Biće tu i poezije, poznatih muzičara, a očekuje se i veliki broj turista na ovom autentičnom za Vranje i Vranjsku banju, kulturanom događaju.

Kao i uvek, najviše posetilaca se očekuje na finalnoj večeri kada je i izbor za "Karanfil devojče".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Milici Blagojević titula „karanfil devojče“

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2015, 11:18

VRANJE – Milica Blagojević iz Vranja izabrana je za najlepšu devojku na sinoć završenoj kulturno – turističkoj manifestaciji „Dani karanfila“...Dvodnevna manifestacija okupila je veliki broj ljudi ne samo na večernjim koncertima, već i u toku dana kada su u banji održani sajam knjiga...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.