Dan nauke i inovacija na Pedagoškom fakultetu u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Feb.2024, 13:40

Dan nauke i inovacija na Pedagoškom fakultetu u Vranju

Deveti Dan nauke i inovacija održaće se na Pedagoškom fakultetu u Vranju u ponedeljak, 26. februara, s početkom u 12 časova. Ovaj skup deo je nacionalnog projekta koji sprovodi Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija pod sloganom „Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija”.

Cilj ovog događaja je podizanje svesti javnosti o značaju unapređenja i ulaganja u nauku, tehnološki razvoj i inovacije. Dani nauke i inovacija organizuju se u gradovima širom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Srbije kako bi se omogućio sveobuhvatan pristup informacijama o programima podrške, izvorima finansiranja, poreskim olakšicama, resursima i infrastrukturi istraživačkog i inovacionog ekosistema.

Na skupu će predstavnici Fonda za inovacionu delatnost, Fonda za nauku i Centra za promociju nauke predstaviti aktuelne teme u oblasti nauke i inovacija kroz dinamičan sadržaj. Ova inicijativa omogućiće posetiocima da se upoznaju sa svim relevantnim informacijama i mogućnostima podrške u istraživanju i inovacijama.

Na otvaranju skupa obratiće se državni sekretar Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Miroslav Trajanović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i dekanica Pedagoškog fakulteta u Vranju Dragana Stanojević. Očekuje se da će prisutni imati priliku da čuju značajne govornike i da učestvuju u diskusijama o ključnim temama iz oblasti nauke i inovacija.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.