Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2021, 20:43

Da li se opet kriju podaci o broju preminulih od korone?

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-TRGOVIŠTE-PREŠEVO

Prema zvaničnim podacima Zdravstevnog centra u Vranju, u petak, su u kovid bolnicama u tom gradu preminula dva pacijenta, mada je, kažu taj broj duplo veći, saznaje nezvanično JUGpresss.

Sa teritorije Pčinjskog okruga je na kovid-19 testirano 466 osoba, što je za 36 lica manje nego dan ranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pa je registrovan i manji broj zaraženih. U Vranju je 86 novoobolelih građana.

Korona virusom zaraženo je 147 ljudi. U Bujanovcu je 24, Surdulici 20, Vladičinom Hanu 18. Ispod 10 su Trgovište sa osam i Preševo sa jednim zaraženim, podaci su Gradskog štaba za vanredne situacije.

U Kovid ambulanti ATD, u petak, su obavljena 293 pregleda, 104 su bili prvi, 189 kontrolni.

Hospitalizovana su 142 pacijenta u dve kovid bolnice u Vranju. Svi pacijenti su pozitivni na korona virus i sa upalom pluća. Na kiseoniku je 60 pacijenata. Na bolničko lečenje primljeno je 20 pacijenata, otpušteno devet, od kojih su po jedan transportovani za Kruševac i  Beograd. Ima 16 slobodnih postelja.

U Kovid ambulanti za decu, obavljena su 83 pregleda, urađeno je 28 antigenskih testova. Rezultati su pokazali da je 10 dece uzrasta od 7 do 19 godina pozitivno na korona virus. Jedno dete poslato je na dalje lečenje na Odreljenje pedijatrije.

Prema podacima Zdravstvenog centra ukupan broj datih vakcina u Vranju, zaključno sa 24. septembrom, su 93.922 doze.

U toku jučerašnjeg dana imunizovane su 403 osobe.

.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.