Bogat program za Dan grada, 31. januar

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat program za Dan grada, 31. januar

VRANJE

Godišnjicu oslobođenja od Turaka Vranje će obeležiti prigodnim programom. Najznačajniji događaj je svečana akademija na kojoj će zaslužnim pojedincima i kolektivima biti uručena najviša gradska priznanja ,,31. januar“.

Proslava 141. godišnice oslobođenja od viševekovnog turskog jarma počinje 25. januara. Za taj dan zakazana je sednica Skupštine grada, a neće izostati kulturni i sportski događaji.

U Vranjskoj Banji biće otvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Odeljenje Javne biblioteke ,,Bora Stanković“.

Povodom Dana grada nastupiće Lexington bend.

Program je usvojio Organizacioni odbor, kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

"Leksington bend" za Dan grada Vranja

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2019, 12:41

Vranje će 31. januar Dan grada i 141. godišnjicu oslobođenja od Turaka obeležiti prigodnim programom, saopšteno je iz Gradske kuće. Ove godine na prazničnom koncertu će nastupiti "Leksington bend" (Lexington bend.)..Počev od petka 25. januara, kada će biti održana radna sednica Skupštine...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.