Leksington bend za Dan grada Vranja

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leksington bend" za Dan grada Vranja

Vranje će 31. januar Dan grada i 141. godišnjicu oslobođenja od Turaka obeležiti prigodnim programom, saopšteno je iz Gradske kuće. Ove godine na prazničnom koncertu će nastupiti "Leksington bend" (Lexington bend.)

Počev od petka 25. januara, kada će biti održana radna sednica Skupštine grada, na programu će biti kulturni i sportski događaji.

Planirano je i otvaranje Odeljenja Javne biblioteke ,,Bora Stanković" u Vranjskoj Banji. Kruna obeležavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << biće svečana akademija na kojoj će zaslužnim pojedincima i kolektivima biti uručena najviša gradska priznanja ,,31. januar".

Po tradiciji biće održan i koncert, a ove godine nastupiće Leksington bend.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.