Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2023, 21:54

BCHR u Vranju u petak i subotu, radi istraživanja o izazovima mladih devojaka na tržištu rada 

VRANJE

Beogradski centar za ljudska prava u sprovešće anonimno istraživanje o izazovima mladih devojaka i žena na tržištu rada u Vranju u Medijskom skloništu u petak, 24. novembra u 17 časova i u subotu, 25. novembra u 11 časova.

,,Pošto želimo da osiguramo da istraživanje odražava raznolika iskustva devojaka i žena iz Vranja, tvoj glas je ključan za kvalitetne rezultate. Autentične anonimne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << izjave sa ovih razgovora doprineće razumevanju izazova sa kojima se susreću mlade devojke na tržištu rada u Vranju, i biti osnova za zagovaranje za bolji položaj i kreiranje lokalnih politika koje se odnose na zapošljavanje”, naveli su iz Beogradskog centra za ljudska prava.

Razgovori sa devojkama trajaće sat i po vremena, a za učestvovanje kako su istakli nije potrebno nikakvo predznanje ,,samo malo izdvojenog vremena i dobre volje za diskusiju sa drugim mladim devojkama”.

Istraživanje je deo projekta RaznolikoOvoliko, koji sprovodi Beogradski centar za ljudska prava uz finansijsku podršku Evropske unije. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.