Austrijanac nudio mito saobraćajcima

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijanac nudio mito saobraćajcima

VRANJE – Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv LJ.S. (35) državljanina Austrije, zbog postojanja  sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita.Sumnja se da je LJ.S, 22. avgusta ove godine, nakon zaustavljanja od strane policijskih službenika saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, zbog prekoračenja brzine, policajcima ponudio novac u iznosu od 50 evra, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ne bi sačinili zapisnik o učinjenom prekršaju. LJ.S. je upravljao putničkim motornim vozilom marke „audi“, austrijskih registarskih oznaka, krećući se državnim putem prvog A reda iz pravca Niša ka Vranju.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do osam dana.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Nudio 50 evra mita policajcima

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2013

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv Lj.S.(25), državljanina Austrije, za koga se sumnja da je policajcima ponudio 50 evra da ne bi sačinili zapisnik o učinjenom prekršaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.