Izvor: Namestaj.rs, 09.Nov.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Alfa plam" očekuje 2 milijarde dinara prihoda u drugoj polovini 2011. godine

Vranjski proizvođač peći i štednjaka "Alfa plam" objavio je plan poslovanja za drugih šest meseci kojim se očekuje ostvarenje proizvodnje od 1,97 milijardi dinara odnosno 76.120 komada uređaja.Očekivani prihod u poslednja dva kvartala tekuće godine je 2,07 milijardi dinara, dok se predviđa ostvarenje dobiti od 232 miliona dinara.Ako se ovaj plan i ostvari, "Alfa" bi tekuću poslovnu godinu okončala sa poslovnim prihodom većim od realizacije ostvarene u protekloj godini, dok bi dobit bila slabija nego lani.U prvih šest meseci "Alfa" je ostvarila poslovni prihod od 1,8 milijardi dinara dok je neto dobit iznosila 152,6 miliona dinara. Kako je saopšteno na Beogradskoj berzi, "Alfa" će devetomesečne poslovne rezultate objaviti u sredu, 9. novembra.

Nastavak na Namestaj.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Profit Gazproma porastao na 25 milijardi dolara

Izvor: Economy.rs, 09.Nov.2011

Ruski naftni gigant Gazpromnjeft saopštio je danas da je neto dobit u prvih šest meseci tekuće godine porasla za 56 odsto, na 25 milijardi dolara, zahvaljujući rastu cena energenata i većem obimu prodatog gasa.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Namestaj.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Namestaj.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.