Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2023, 00:00

Aktivisti iz komšiluka pozivaju mlade na akciju oslikavanja murala

VRANJE

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ pozivaju mlade da se pridruže volonterskoj akciji oslikavanja murala ,,Šta nam teško” na besplatnoj Jesenjoj školi street art-a koju će voditi umetnik Stefan Stojanović Sleš, a koja će biti održana u subotu, 2. decembra u 11 časova na sportskom terenu u Donjem Neradovcu.

„Svi prisutni mladi ljudi imaće priliku da nauče osnovne korake u iscrtavanju murala od poznatog umetnika iz Vranja, Stefana Stojanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Sleša“, navode „Aktivisti iz komšiluka“.

Konkurs ,,Šta nam teško” sprovodi ,,Mladi istraživači Srbije” uz podršku Ministarstva turizma i omladine uz partnere Pokret gorana Vojvodine, Cegrad Obrenovac, GM Optimist iz Gornjeg Milanovca i Tim 42 iz Leskovca.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.