Aco Pejović peva za Dan grada u Vranju

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović peva za Dan grada u Vranju

VRANJE – Sada već tradcionalni besplatni koncert za Dan grada u sportskoj hali u Vranju održaće estradni umetnik Aco Pejović, potvrđeno je juGmedii u gradskoj upravi u Vranju.Iako je bilo raznih spekulacija na temu koja će muzička zvezda uveseljavati Vranjance 31. januara, pa se u jednoj varijanti pominjao i Zdravko Čolić, ipak je na kraju odlučeno da to bude Aco Pejović. Koliko će grad izdvojiti za njegov nastup još >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uvek je nepoznanica, ali kako je ranije izjavljivao gradonačelnik Vranja upravo zbog ovog koncerta nije bilo organizovanih dočeka Nove godine na trgu.

Prošle godine u prepunoj sportskoj hali koncert je održao Željko Joksimović,  ranijih godina izuzetno zapažene nastupe imali su YU grupa i Galija.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Zdravko Čolić,   Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Čola se na vranjski kaže Aco

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jan.2014, 13:17

O obećanja da će Vranje za Dan grada, 31. januara, videti Zdravka Čolića za sada nema ništa. Prema neformalnim izvorima, u centru grada (ili moguće sportskoj hali) te noći će pevati Aco Pejović, koji je trenutno na visinskim pripremama na Kopaoniku. Podsetimo, čelnici grada nisu pravili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.