Vučević: Onlajn predavanje o vakcinaciji - Rukav gore, pomozi u zaustavljanju epidemije!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 13:10

Vučević: Onlajn predavanje o vakcinaciji - Rukav gore, pomozi u zaustavljanju epidemije!

Mladi su nam jedan od prioriteta u vakcinaciji i za njih u petak 7. maja organizujemo onlajn predavanje na kome će dobiti sve najvažnije informacije o vakcinaciji, kao i odgovore na sva svoja pitanja, navodi se na Instagram nalogu Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada.

Predavači su eminentni stručnjaci i profesori: prof. dr Vladimir Petrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << epidemiolog; prof. dr Vesna Turkulov infektolog i prof. dr Snežana Brkić infektolog/virusolog.

Odgovori na sva pitanja i dileme su samo na klik i zato, rukav gore, pomozi u zaustavljanju epidemije!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: "Rukav gore, pomozi u zaustavljanju epidemije"

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Mladi su nam jedan od prioriteta u vakcinaciji i za njih u petak 7. maja organizujemo onlajn predavanje na kome će dobiti sve najvažnije informacije o vakcinaciji, kao i odgovore na sva svoja pitanja, navodi se na Instagram nalogu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića...Predavači su eminentni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.