Ujutru magla, toplo za ovo doba godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru magla, toplo za ovo doba godine

Prema prognozi RHZS danas ujutru će po kotlinama i dolinama južne Srbije magla, a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde ce biti oblačno i hladnije.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura od pet do 14 stepeni C, najviša dnevna od 15 na istoku do 23 na zapadu zemlje.

U Novom Sadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima i toplo, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna oko 21.

U narednih sedam dana u košavaskom području će za vikend duvati umeren i jak jugoistočni vetar, koji ce na jugu Banata dostizati olujne udare.

Slabljenje vetra očekuje se u ponedeljak, dok ce od utorka ponovo duvati uglavnom umeren jugoistočni vetar, koji ce samo na jugu Banata povremeno imati i jake udare.

Zadrzaće se promenljivo i relativno toplo vreme za ovaj period godine, a kiša i kratkotrajni pljuskovi očekuju se u noći između nedelje i ponedeljka, u ponedeljak ujutru i pre podne, kao i u sredu, a na istoku zemlje i u četvrtak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas oblačno, na jugu Banata olujni vetar

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, a na jugu Banata duvaće vetar sa olujnim udarima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Jutarnja temperatura biće od pet do 14, a najviša dnevna od 15 do 23 stepena Celzijusa...U Beogradu će biti promenljivo ;oblačno sa dužim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U nedelju povremeno olujna košava

Izvor: Radio 021, 16.Nov.2019

U Novom Sadu u nedelju oblačno, ali veoma toplo za ovo doba godine...Duvaće umerena do jaka košava, povremeno i sa olujnim udarima...Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 20°C...U ponedeljak, nakon oblačnog jutra, tokom dana razvedravanje, pa će biti sunčano i veoma toplo. U utorak suvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.