Promenljivo oblačno, vetrovito i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo oblačno, vetrovito i toplo

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas u košavskom području i na planinama očekuje vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će imati udare do 20 metara u sekundi, a  na području južnog Banata i preko 24 metara u sekundi.

Danas se tokom dana očekuje promenljivo oblačno s dužim sunčanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno i hladnije.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u košavskom području i na planinama jak, koji će na jugu Banata povremeno imati olujne udare.

Jutarnja temperatura od četiri do 15 stepeni, najviša od 18 do 21.

U toku noći ka ponedeljku u zapadnoj polovini zemlje naoblačenje s kišom i pljuskovima.

U Beogradu promenljivo oblačno s dužim sunčanim periodima i toplo, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Narednih dana zadržaće se promenljivo i relativno toplo vreme za ovaj period godine, a kiša i kratkotrajni pljuskovi očekuju se u ponedeljak ujutru i pre podne, kao i u sredu, a na istoku zemlje i u četvrtak.

U ponedeljak kratkotrajno slabljenje košave, a od utorka će ponovo duvati uglavnom umeren jugoistočni vetar, koji će samo na jugu Banata povremeno imati i jake udare.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.