Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno, na jugu Banata olujni vetar

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, a na jugu Banata duvaće vetar sa olujnim udarima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Jutarnja temperatura biće od pet do 14, a najviša dnevna od 15 do 23 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti promenljivo ;oblačno sa dužim sunčanim periodima.

Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 21 stepen Celzijusa.

Biometeorološka prognoza za subotu, 16. novembar 2019. godine:
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Biometeorološka situacija neće pogodovati osobama sa srčanim i psihičkim tegobama,a na jugu zemlјe tegobe mogu osetiti i astmatičari. Razdražlјivost, glavobolјa i reumatski bolovi moguće su meteoropatske reakcije, naročito u košavskom području.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I sutra u Srbiji olujni vetar, oblačno i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je danas upozorio da će i sutra duvati jak i olujni jugoistočni vetar...Očekuju se udari vetra do 20 metara u sekundi (70 kilometara na sat), a sutra na području južnog Banata i preko 24 metara u sekundi ;(85 kilometara na sat)...Vreme u Srbiji će sutra...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.