Studenti: Hemofarm najpoželjniji poslodavac u farmaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti: Hemofarm najpoželjniji poslodavac u farmaciji

Prema rezultatima istraživanja studentske organizacije AIESEC, Hemofarm je na listi 10 kompanija u Srbiji, najpoželjnijih za zapošljavanje, saopštilo je ovo preduzeće.

Anketu je ove godine popunilo oko 400 mladih, u najvećem broju onih koji su tek završili fakultet ili imaju nekoliko ispita do kraja, prenosi Tanjug.

Istraživanje je pokazalo da mladi priželjkuju da im potencijalni poslodavac, osim plate, da priliku za napredovanje i učenje, ali i motivišuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << atmosferu na radnom mestu. Anketa je sprovedena tokom sajma zapošljavanja " Career days 2015".

"Uz prepoznatljivost po bezbednosti, kvalitetu i dostupnosti lekova Hemofarm je stekao još jedno priznanje i to od onih koji su budućnost ove zemlje. Srećni smo što je naša kompanija prepoznata kao odlično mesto za rad i razvoj karijere. Hemofarm je lider u farmaceutskoj industriji, ali istovremeno društveno odgovorna kompanija koja doprinosi razvoju zajednice i svojih zaposlenih, koji su najvažniji resurs“, izjavila je direktorka sektora ljudskih resursa Hemofarma Mariora Andraš Tomić.

Ona je istakla da Hemofarm samo u decembru primio u radni odnos na neodređeno vreme 165 novih ljudi i da posebnu pažnju posvećuje mladima i talentima.

Hemofarm fondacija, uz pomoć koju pruža kroz mnogobrojne humanitarne akcije, svake godine dodeljuje i stipendije najboljim studentima.

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja " Career Days " oko 60 studenata učestvovalo je u radionici koju su držali predstavnici Hemofarma među kojima i direktor kompanije Ronald Seliger, koji je studente upoznao sa kulturom kompanije i specifičnostima poslovanja ovog lidera na regionalnom farmaceutskom tržištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.