Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022, 06:53

Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

Lepo vreme i prijatne dnevne temperature danas će olakšavati vožnju, a saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prohodnost puteva je dobra, ali zbog radova na popravci i redovnom održavanju puteva, na pojedinim deonicama vožnja može biti sporija sa mogućim kraćim zastojima, dok je na nekoj potrebno koristiti i obilazne puteve.

U cilju bržeg prolaska, ali i veće bezbednosti radnika na tim deonicama, vozači moraju prilagoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vožnju i poštovati svu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila se na graničnom prelazi Šid na izlazu zadržavaju se tri sata.

Teretnjaci na Batrovcima i Kelebiji čekaju po dva sata, a na Horgošu sat i po.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Na graničnom prelazu Šid kamioni čekaju tri sata

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

Vozače u Srbiji danas očekuje povoljno vreme za vožnju i prijatne dnevne temperature uz saobraćaj umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.