Odbornici o budžetu Beograda za 2015. godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2014, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici o budžetu Beograda za 2015. godinu

Skupština grada Beograda danas će razmatrati predlog rebalansa ovogodišnjeg budžeta, kao i predlog budžeta za 2015. godinu, kojim su prihodi i rashodi planirani u iznosu od 80,2 milijarde dinara.

Kako je navedeno u nacrtu odluke, budžetom su planirana sredstva za finansiranje deficita u iznosu od 4,35 milijardi dinara, kao i 5,35 milijardi za otplatu glavnice domaćim i stranim kreditorima, dok je za kapitalne projekte predviđeno 7,07 milijardi dinara.

Odbornici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Skupštine grada Beograda razmatraće i Predlog odluke o obimu sredstava za obavljanje poslova grada i gradskih opština i utvrđivanju prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u ovoj godini, kao i Predlog odluke o finansiranju programa, projekata i aktivnosti korisnika sredstava gradskog budžeta u 2016. i 2017. godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbornici o budžetu Beograda za 2015. godinu

Izvor: Blic, 30.Dec.2014

Skupština grada danas će razmatrati predlog rebalansa ovogodišnjeg budžeta, kao i predlog budžeta za 2015. godinu, kojim su prihodi i rashodi planirani u iznosu od 80,2 milijarde dinara...Kako je navedeno u nacrtu odluke, budžetom su planirana sredstva za finansiranje deficita u iznosu od 4,35...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.