Danas o budžetu Novog Sada

Izvor: B92, 29.Dec.2014, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas o budžetu Novog Sada

Sednica Skupštine Novog Sada na čijem dnevnom redu će biti predlog gradskog budžeta za 2015. godinu biće održana danas sa početkom u 10 sati.

Kako je već uobičajeno za sednice novosadskog parlamenta na kojima se raspravlja o budžetu ili rebalansu budžeta da traju izuzetno dugo očekuje se da današnja sednica u tom pogledu neće biti izuzetak.

U prilog pretpostavci da odbornike gradske skupštine očekuje dugotrajna rasprava idu i najave koje dolaze iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opozicije koji su tokom minule sedmice u javnosti izražavali protest da nisu u roku predviđenom poslovnikom dobili predlog budžeta za narednu godinu, te da će glasati protiv tog predloga.

Na današnjoj sednici pored predloga gradskog budžeta pred odbornicima će se, prema prvom predlogu naći još tridesetak tačaka dnevnog reda, ali će gotovo sigurno naknadnim dopunama dnevni red biti značajno proširen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen budžet Novog Sada za 2015. godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2014

Odbornici Skupštine grada Novog Sada, posle višečasovne rasprave, usvojili su večeras Predlog budžeta za 2015. godinu, koji iznosi 19,9 milijardi dinara...Za predlog budžeta glasalo je 46 odbornika, protiv je bilo 13, a šest odbornika nije učestvovalo u glasanju...Tokom obrazlaganja Predloga...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.