Fond za razvoj Srbije odobrio 399 miliona dinara kredita za likvidnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 08:32

Fond za razvoj Srbije odobrio 399 miliona dinara kredita za likvidnost

Fond za razvoj Republike Srbije odobrio je novih 78 kredita za likvidnost od ukupno 399 miliona dinara kroz liniju finansijske podrške u uslovima izazvanim pandemijom COVID-19, objavio je taj Fond.

Krediti su odobreni na sednici Upravnog odbora Fonda koja je održana 22. maja, a dobila su ih pravna lica i preduzetnici.

Odobren je jedan zahtev za sporazumno regulisanje odnosa, navodi se u informaciji Fonda.

Upravni odbor Fonda odbio je na istoj sednici 21 zahtev pravnih lica i preduzetnika za likvidnosti preko programa Finansijske podrške u uslovima izazvanim pandemijom COVID-19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fond za razvoj ODOBRIO 399 MILIONA dinara kredita za likvidnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020

Fond za razvoj Republike Srbije odobrio je novih 78 kredita za likvidnost od ukupno 399 miliona dinara kroz liniju finansijske podrške u uslovima izazvanim pandemijom COVID-19, objavio je taj Fond...Krediti su odobreni na sednici Upravnog odbora Fonda koja je održana 22. maja, a dobila su ih pravna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.