Dejvid Mekalister 25. i 26. avgusta u Beogradu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2019, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Mekalister 25. i 26. avgusta u Beogradu?

Predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister dolazi u posetu Srbiji 25. i 26. avgusta, piše "Blic".

Prema saznanjima lista, prvog dana posete Beogradu, Mekalister će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a očekuje se da glavne teme razgovora budu Kosovo i evropske integracije.

Tokom drugog dana u planu je sastanak sa poslaničkim grupama, kako vladajućim, tako i opozicionim, navodi "Blic".

Mekalister je poslednji put u našoj zemlji bio početkom marta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAKAZANA POSETA: Vučić krajem avgusta sa važnim gostom o Kosovu i EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019

Predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister dolazi u posetu Srbiji 25. i 26. avgusta...Prema saznanjima, prvog dana posete Beogradu, Mekalister će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a očekuje se da glavne teme razgovora budu Kosovo i evropske integracije...Tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.