Mekalister krajem avgusta u Beogradu?

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekalister krajem avgusta u Beogradu?

Beograd -- Predsednik Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister doći će u posetu Srbiji 25. i 26. avgusta.

Tokom posete sastaće se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a pozvao je na razgovore i predstavnike poslaničkih klubova u Skupštini Srbije, piše list Blic u izdanju od subote 17. avgusta.

Tokom prvog dana posete Beogradu, Mekalister će razgovarati sa predsednikom Vučićem, dok je drugog dana u planu sastanak sa poslaničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupama, kako vladajućim tako i opozicionim.

Nije poznato ko će sve doći na sastanak, a biće zanimljivo da li će svaki poslanički klub imati predstavnika budući da jedan deo opozicije bojkotuje parlament, navodi list.

On je posledni put u Srbiji bi početkom marta kada je posetio Beograd i Prištinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvid Mekalister 25. i 26. avgusta u Beogradu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2019, 01:41

Predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister dolazi u posetu Srbiji 25. i 26. avgusta, piše "Blic"...Prema saznanjima lista, prvog dana posete Beogradu, Mekalister će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a očekuje se da glavne teme razgovora budu Kosovo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mekalister u Beogradu krajem avgusta

Izvor: VOA, 17.Avg.2019

Predsednik Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister boraviće u Srbiji 25. i 26. avgusta, gde bi trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a na odvojene razgovore su pozvani i predstavnici poslaničkih klubova u Skupštini Srbije. Kako piše beogradski...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.