Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Dec.2023, 19:05

Brnabić: U naredna 72 sata biće rešen slučaj sa dojavama o bombama; Opozicija planira haos za izbore

BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić gostuje u emisiji “Fokus” na TV B92. Premijerka je na početku govorila o ekonomskim temama. “Rast penzija i plata koji imamo za nekih petnaestak dana biće znatno iznad stope inflacije, kupovna moć raste i što je izuzetno značajno, iako smo imali težak početak godine uspeli smo da imamo BDP […]
Vest Brnabić: U naredna 72 sata biće rešen slučaj sa dojavama o bombama; Opozicija planira haos za izbore objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: U naredna 72 sata biće rešen slučaj sa dojavama o bombama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2023

BEOGRAD, 12. decembra (Tanjug) - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će u naredna 72 sata biti rešen slučaj u vezi sa dojavama o bombama u beogradskim školama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LAŽNA KAMPANJA KOJA PROPAGIRA MRŽNJU: Ana Brnabić o predstojećim izborima: "Za razliku od njih, mi imamo ciljeve i konkretne rezultate"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 11:34

Predsednica Vlade Srbije o svim aktuelnostima pred predstojeće izbore..Beograd - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ovog jutra gostuje na Kurir televiziji gde će uživo u studiju govoriti o svim aktuelnim i važnim temama za Srbiju. Premijerka gostuje u Redakciji, jutarnjem programu naše televizije...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.