Brnabić u Fokusu: U naredna 72 sata biće rešen problem sa dojavama o bombama u školama

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 18:14

Brnabić u "Fokusu": U naredna 72 sata biće rešen problem sa dojavama o bombama u školama

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić gostuje u emisiji "Fokus" na TV B92.

Premijerka je na početku govorila o ekonomskim temama.

"Rast penzija i plata koji imamo za nekih petnaestak dana biće znatno iznad stope inflacije, kupovna moć raste i što je izuzetno značajno, iako smo imali težak početak godine uspeli smo da imamo BDP rast od 2,5 odsto", rekla je ona.

Rekla je da je nezaposlenost došla do svog minimuma.

Govorila je o dojavama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bombama u školama u Beogradu i o tome da bi vrlo brzo trebalo očekivati rešenje tog problema.

"Od petka imamo dojave o bombama i po prvi put u vrtićima... Naši nadležni organi aktivno rade u rešavanju ovog problema, u rešavanju se sarađuje i sa nadležnim organima u zemljama u inostranstvu. Mi očekujemo da vrlo brzo privedemo pravdi lica koja su za to odgovorna", rekla je Ana Brnabić. Dodala je:

"U naredna 72 sata ćemo to rešiti i to građani treba da očekuju."

Komentarisala je i planove opozicije za dan izbora.

"Prema informacijama koje mi imamo, a sigurna sam da te informacije imaju i strane organizacije u Srbiji, različite misije, ambasade, opozicija koju predvodi Dragan Đilas na dan izbora planira haos. Oni praktično planiraju da od samog jutra prave haos na biračkim mestima, da zatrpavaju i RIK i sudove i tužilaštva, kako bi uveče bez obzira na rezultate, proglasili pobedu, pre nego što budu rezultati i prebrojani glasovi, izašli na ulice i pokušali zauzeli vlast preko ulice. Što je direktno stvaranje haosa, panike, što je direktno urušavanje ustavnog poretka Srbije", kazala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Očekujem da problem lažnih dojava o bombama bude rešen za 72 sata - pre izbora

Izvor: Radio 021, 12.Dec.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje da problem lažnih dojava o bombama u školama bude rešen u naredna 72 sata, odnosno pre izbora.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.