Bračni par iz Bratunca proslavio zlatnu svadbu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par iz Bratunca proslavio zlatnu svadbu

Da je ljubav prema sestri najveća i neraskidiva, pokazala nam je Dragica Mišura, iz Sremske Mitrovice, koja je na jedinstven način obradovala svoju sestru i zeta, tako što im je za njihov veliki jubilej priredila iznenađenje "Zlatnu svadbu".

Šest sinova, isto toliko kćerki, 27 unučadi i dva praunučeta su kruna Ljubice i Nedeljka Petrovića. Najstariji sin Nemanja, sa setom i ponosom priča o svojim roditeljima.

Ljubica i Nedeljko iz Bratunca ove godine obeležavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 50. goidna od kako su svoju ljubav krunisali brakom. Zavoleli su se sasvim slučajno, još kao osamnaestogodišnjaci. Venčali su se daleke 1968. godine, a danas se sa ponosom sećaju svojih zajedničkih trenutaka još od rane mladosti.

Ljubica i Nedeljko kažu da nije uvek bilo sve kako su želeli, ali uprkos svim nedaćama koje su ih zadesile, srećni su.

Najvažnije jeste to da su im sva deca zdrava. Iako udaljeni jedni od drugih, okupljaju se često, pomažu jedni drugima, a što je najvažnije vole se i poštuju kao i njihovi roditelji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.