Hil: Srbija je sposobna da iskoristi istorijske prilike VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 11:59

Hil: Srbija je sposobna da iskoristi istorijske prilike VIDEO

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil poručio je danas da smatra da je 'Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike.

On je na svom nalogu na Tviteru objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da ono što bude danas urađeno, ''odrediće živote za tri ili četiri naredne generacije''.

''Ovo su poruke predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajdena meni i mojim kolegama. Odlična poruka o iskorištavanju istorijskih prilika. Mislim da je Srbija za to sposobna'', napisao je Hil. Bajden je u video poruci američkim diplomatama takođe naveo da SAD imaju viziju pozitivne budućnosti.

''Naša je vizija pozitivna budućnosti. Želimo da gradimo sa drugima, a ne protiv njih. Da se sa njima aganžujemo u zajedničkim interesima, da pomognemo zemljama u razvoju da pruže više svojim građanima'', poručio je Bajden.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hil nakon Bajdenove poruke: Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike

Izvor: Blic, 17.Jun.2023

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil ocenio je da je Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike.

Nastavak na Blic...

HIL: Srbija sposobna da iskoristi svoje istorijske prilike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Svet je na raskrsnici!..Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil smatra da je Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike...Hil je na Tviteru objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da će ono što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.