HIL: Srbija sposobna da iskoristi svoje istorijske prilike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:17

HIL: Srbija sposobna da iskoristi svoje istorijske prilike!

Svet je na raskrsnici!

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil smatra da je Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike.

Hil je na Tviteru objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da će ono što bude danas urađeno, odrediti živote za tri ili četiri naredne generacije.

President >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biden’s remarks to me and my colleagues this week - a great message about seizing historic opportunities. I think Serbia is up to the task. pic.twitter.com/oRDH93d7T6

— Ambassador Christopher R. Hill (@usambserbia) June 17, 2023

- Ovo su poruke predsednika Bajdena meni i mojim kolegama. Odlična poruka o iskorištavanju istorijskih prilika. Mislim da je Srbija dorasla zadatku - napisao je Hil.

Bajden je u video poruci američkim diplomatama takođe naveo da SAD imaju viziju pozitivne budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.