Vulin položio venac na Avali povodom Dana Vojske Srbije

Izvor: Danas, 23.Apr.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin položio venac na Avali povodom Dana Vojske Srbije

Povodom Dana Vojske Srbije, danas je u ime predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, venac na Spomenik neznanom junaku na Avali, položio ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Ljubiše Dikovića i komandanta Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-majora Ranka Živaka. Članak Vulin položio venac na Avali povodom Dana Vojske Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN VOJSKE SRBIJE Vulin položio venac na Avali

Izvor: Press, 23.Apr.2018

Povodom Dana Vojske Srbije, ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića položio venac na Spomenik neznanom junaku na Avali. . Foto:Blic.rs. On je bio u pratnji načelnika Generalštaba...

Nastavak na Press...

Svi su oni – Šešelj

Izvor: Danas, 23.Apr.2018

Koliko sam siguran da pokojni Borisav Pekić nije u amanet ostavio Goranu Vesiću da mu podiže spomenik, toliko sam ubeđen da je za života.. Članak Svi su oni – Šešelj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.