Načelnik Generalštaba obišao vojnike duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2022, 15:59

Načelnik Generalštaba obišao vojnike duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom

Načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović obišao je danas pripadnike Vojske Srbije koji zadatke izvršavaju duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom u zoni odgovornosti baze Mrče i pohvalio ih što u složenim uslovima u Kopnenoj zoni profesionalno realizuju sve zadatke.

Mojsilović je tokom obilaska sagledao organizaciju života i rada u bazi, izazove sa kojima se suočavaju pripadnici snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bezbednosti Srbije u ovom delu zemlje i dostignute sposobnosti jedinice, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

On se ovom prilikom lično uverio u odličnu osposobljenost vojnika i starešina Druge brigade kopnene vojske, u čijoj je odgovornosti baza Mrče, za realizaciju zadataka na kontroli Kopnene zone bezbednosti i obezbeđenju administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.

Načelnik Generalštaba je na kraju obilaska pohvalio pripadnike jedinice, koji u složenim uslovima u Kopnenoj zoni bezbednosti profesionalno realizuju sve zadatke i tako daju pun doprinos jačanju borbene gotovosti Vojske Srbije i stanju bezbednosti u ovom delu Republike Srbije.

U pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije tokom obilaska baza u Kopnenoj zoni bezbednosti bili su zamenik komandanta Kopnene vojske general-major Slađan Stamenković i načelnik Uprave za logistiku (J-4) general-major Srđan Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.