Hrabri vojnici Srbije BORE SE SA VATRENOM STIHIJOM: Šiba ih vetar i teren je surov, ali ne odustaju od spasenja Trgovišta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri vojnici Srbije BORE SE SA VATRENOM STIHIJOM: Šiba ih vetar i teren je surov, ali ne odustaju od spasenja Trgovišta! (FOTO)

Vojska Srbije angažovala svoje pripadnike u odbrani planina od vatrene stihije

Pedeset pripadnika Vojske Srbije angažovano je na gašenju požara u opštini Trgovište, gde je proglašena vanredna situacija.

Odmah nakon dobijanja poziva Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske uputili su se u atare sela Crna reka i Prolesje, radi pomoći u sprečavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrene stihije koja ne jenjava.

Gašenje požara otežavaju nepristupačan teren i jak vetar, ali pripadnici Vojske Srbije ulažu maksimalne napore kako bi požar bio ugašen, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane koje je dostavljeno medijima.

RAKETNI KIŠOBRAN Ovako na delu izgleda "PANCIR", PVO sistem koji će Srbija kupiti od Rusije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJSKA POMAŽE U GAŠENJU POŽARA Nepristupačan teren i jak vetar otežavaju obuzdavanje vatrene stihije u opštini Trgovište

Izvor: Blic, 30.Okt.2019

Pedeset pripadnika Vojske Srbije angažžovano je na gaššenju požžara u opšštini Trgoviššte, gde je proglaššena vanredna situacija.

Nastavak na Blic...

Požari na jugu Srbije još aktivni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Okt.2019, 16:43

U opštinama Trgovište i Bosilegrad, u kojima je i dalje na snazi vanredna situacija, požari se ne smiruju. Na njihovom gašenju na najkritičnijim lokacijama u planinskim selima Trgovišta od danas su angažovani i pripadnici Vojske Srbije. U susednoj opštini Bosilegrad, takođe očekuju da stignu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.