Noćna proba Parade pobede

Izvor: Vostok.rs, 05.Maj.2021, 18:38

Noćna proba Parade pobede

Noćna proba Parade pobede održana je na Crvenom trgu u Moskvi. Na paradi su učestvovale pešadijske jedinice i kolone vojne tehnike.   U okviru probe na Crvenom trgu je marširalo 12.000 vojnika, a nakon toga, prošla je mehanizovana kolona od 190 jedinica vojne tehnike.  
    9. maja će biti održana Parada pobede u čast 76. godišnjice pobede nad nacističkom Nemačkom.
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

OVAKO ĆA ZA DAN POBEDE GRUVATI U MOSKVI: Završena prva proba, evo šta će od ruskog arsenala biti prikazano svetu FOTO, VIDEO

Izvor: Kurir, 05.Maj.2021

U Moskvi je juče završena prva noćna proba parade u čast 76. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu. Ovo je u četvrtak saopštilo Odeljenje za informacije i masovne komunikacije ruskog Ministarstva odbrane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.