Vlada Stanojević: Samo bi lud okarakterisao mene kao nasilnika!

Izvor: Story, 03.Feb.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević: Samo bi lud okarakterisao mene kao nasilnika!

Vlada Stanojević oglasio se povodom vesti da je njegova supruga brutalno pretučena

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević, foto: privatna arhiva

Naime, Ana Marija Žujović je pre nekoliko časova na društvenim mrežama objavila fotogafiju koja je uzdrmala sve.

Na fotografiji instruktorka izgleda pretučeno a zbog natpisa koji prati objavu mediji su ovo odmah povezali sa njenim suprugom Vladom Stanojevićem.

Međutim, voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je objasnio ovu situaciju.

- Nikada je ne bih udario u životu jer je ona ljubav mog života. U pitanju je povreda na treningu i jasno na slici stoji da je u pitanju ona kampanja - rekao je Vlada.

On je rekao i da se Ana Marija užasava nasilja nad ženama i zbog toga je ovaj trenutak iskoristila kako bi propagirala zaustavljanje ovakvog nasilja.

Voditelja je ova situacija uvredila i pita se kako ljudi uopšte mogu da pomisle da on stoji iza ovoga.

- Samo bi lud okarakterisao mene kao nasilnika. Zar ja izgledam tako? Zar se ponašam tako? - rekao je Stanojević i dodao da je Ana Marija odlučila da se povodom ovoga neće oglašavati u medijima.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.