Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne vraća se u Srbiju: Vlada Stanojević se uselio u luksuzan stan u Las Vegasu

Vlada Stanojević stekao je veliku popularnost, ne samo kroz svoju uspešnu voditeljsku karijeru na televiziji Pink, već i kao učesnik najpopularnijeg rijalitija u regionu Farma. Ipak, voditelj se našao u problemu kada je njegov, sada bivša devojka Ana Marija Žujović, podigla tužbu protiv njega za fizičko nasilje.

A onda je nastao tajac. Naime, Vlada se nije oglašavao u javnosti jer je otputovao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ameriku, a mnoge njegove fanove iznenadilo je kada je odučio da tamo ostane neko vreme. Naime, poznati voditelj sada tamo radi kao domaćin u nekima od najpoznatijih noćnih klubova u Las Vegasu.

Radim kao “host”, odnosno domaćin, za najpoznatije klubova u Las Vegasu, kao što su Omnia, Marquee, XS, OG i Surrender, gde se organuzuju najbolje dnevne žurke na bazenu”, rekao je Vlada i dodao:

“Radim svako veče i rukovodim sa nekoliko limuzina koje prevoze goste od hotela do kluba.”

Vlada je bio prijatno iznenađen koliko se u ovoj zemlji ozbiljno shvata posao i koliko možeš da napreduješ za kratko vreme.

“Sve je dobro oragnizovano i odlično plaćeno, ako si vredan i predan poslu. Vlasnici i menadžeri ovih klubova su izuzetno zadovoljni i iznenađeni koliko sam se dobro snašao i koliko dobro poznajem engleski jezik”, priča voditelj o svom životu u Americi.

On se pre deset dana preselio u novi stan u komleksu “Panorama apartments”, a zgrada u kojoj živi ima svoj bazen, gde se Stanojević opušta nakon poslovnih obaveza, koje, kako je rekao, ima svake noći u čuvenom “gradu greha”, piše pink.rs.

Stan, u kom živi sam, pravi je momački, ali Vlada vodi računa o tome da sve bude uredno i pod konac. Kada je kod kuće, Vlada voli da provodi vreme u dnevnoj sobi i da se zabavlja uz američki televizijski program. Iako mu nedostaju dom u Beogradu i porodica, popularni voditelj se trudi da na najbolji način promoviše našu zemlju.

“Neki su čuli za Srbiju, ali je uglavnom mešaju sa nekom od zemalja bivšeg Sovjetskog saveza. Ipak, ljudi ovde nemaju predrasude. Amerikanci samo poštuju kada je neko vredan i to znaju i te kako da cene, više nego to odakle dolaziš”, rekao je iskreno Vlada.

Iako nema mnogo vremena da kuva, dobro se snalazi u kuhinji i kada god mu se ukaže prilika spremi nešto za svoje prijatelje. Ipak, Vlada ne krije da mu nedostaje čuvena srpska kuhinja u kojoj u Americi nema prilike da uživa.

Međutim, definitvno jedno od Vladinih omiljenih mesta je teretana, što ne čudi, s obzirom na to da vodi računa o svom izgledu. Pošto u sklopu zgrade u kojoj živi postoji veoma dobro opremljena teretana, Vlada svakodnevno trenira i održava svoju formu.

Jedan od najpoznatijih voditelja nam je otvorio i vrata svoje spavaće sobe, sa koje se pruža fenomenalan pogled na Las Vegas, ali i svog kupatila, gde se opušta nakon posla.

Za kraj razgovora, Vlada je pozdravio sve svoje fanove u Srbiji, ali je rekao i da, zbog obaveza, i dalje ne zna kada će posetiti svoju rodnu zemlju i ponovo uživati u prestoničkom noćnom životu.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.