Ana Marija: Neću krivično goniti Vladu; Voditelj: Bila je žena mog života

Izvor: Večernje novosti, 06.Feb.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija: Neću krivično goniti Vladu; Voditelj: Bila je žena mog života

VLADIMIR Stanojević i Ana Marija Žujović gostovali su jutros na TV Pink kako bi rekli istinu o svemu što se dogodilo u njihovom braku, a kulminiralo fizičkim napadom voditelja na fitnes instruktorku. Ona je rekla da ga neće krivično goniti, da je bila ljuta i besna kada je fotografiju stavila na Fejsbuk, kao i da je ona fizički, a on mentalno povređen.Na početku gostovanja u Jutarnjem programu TV Pink, Vlada je želeo da opiše njihovu vezu.- Bili smo zajedno 11 meseci i imali predivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vezu. To je bila žena sa kojom sam želeo da provedem ostatak života - rekao je na početku voditelj.Ana Marija je potvrdila da je išla u policiju, da je dala izjavu, da nije podnela krivičnu prijavu, ali da će videti da li će da podnese privatnu tužbu. Stanojević je opisao šta se dogodilo te noći.- Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo nikada rekli.Imali smo u poslednje vreme trzavice. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario. Kajem sezbog svega što se dogodilo, nikada ne bih podigao ruku na žensko. Da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio -ispričao je Vlada.Fitnes instruktorka je rekla da nije očekivala ovakav kraj veze.-On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru videla sam modricu na oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na Fejsbuku. Iz ove perspektive sada to ne bih uradila -ispričala je Ana Marija. - Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadržati sve za sebe dok ne sednem da razmislim.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević,   Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KO TU LAŽE: Ana-Marija i Vlada lagali da se nisu videli pre emisije?!

Izvor: Tracara.com, 06.Feb.2015

Istina je negde tamo… (foto: Facebook) Šta je ovde istina!? Ana-Marija Žujović i Vladimir Stanojević su toliko puta promenili priču oko svog sukoba da više apsolutno nikome nije jasno šta je istina: ko je koga tukao, da li su modrice istinite i šta se zapravo dogodilo te noći. U nastavku...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.