Ako mi Vlada opet priđe, zvaću policiju!

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako mi Vlada opet priđe, zvaću policiju!

Ana Marija Žujović donela je definitivnu odluku da će pozvati policiju i tražiti zabranu prilaska, ukoliko joj se voditelj Vladimir Stanojević ponovo približi.
Naime, Žujovićeva je pod velikim stresom otkada je dobila batine od bivšeg muža, a Stanojević je pre nekoliko noći lupao na vrata njenog stana, zbog čega se ona jako uzrujala, a savet je potražila od koordinatorke Sigurne kuće Vesne Stanojević.
– Zvala me Ana Marija i pitala me da se vidimo. Posavetovala se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mnom, ja sam joj ispričala iskustva nekih žena sa kojima radim, mogu vam reći da je devojka preživela nasilje i da je pod velikim stresom. Ona ima advokata i sa njim će se savetovati šta dalje. Rekla mi je da se sa Vladom neće pomiriti, i ja je savetujem da ostane pri tom stavu – kaže za „Alo!“ Vesna i dodaje da joj je fitnes instruktorka rekla da je Stanojević dolazio u utorak posle ponoći, ali da mu ona nije otvorila vrata. 
– Rekla mi je da joj je Vlada lupao na vrata i zvonio, ali da ona nije otvarala. I to ju je jako uznemirilo, i rekla je, ako se nedajbože ponovi ta situacija, da će zvati policiju. Za sada nije tražila zabranu prilaska, ali će to svakako učiniti ako Vlada nastavi da je uznemirava – prepričava nam Stanojevićeva razgovor koji je imala sa Ana Marijom.

The post Ako mi Vlada opet priđe, zvaću policiju! appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Star otkriva! Vlada u tajnosti spavao na Ostrogu!

Izvor: Svet, 14.Feb.2015

Posle skandala sa Ana Marijom koji mu je umalo uništio karijeru, Vladimir Stanojević odlučio je da spas potraži u manastiru. Kako saznajemo, voditelj je početkom nedelje u strogoj tajnosti otišao na Ostrog sa jednim prijateljem gde je potražio pomoć sveštenika kome se ispovedio zbog svega što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.