Zvezdina pojačanja još čekaju ponude sa Marakane

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina "pojačanja" još čekaju ponude sa "Marakane"

Iako je Upravni odbor crveno-belih pretposlednjeg dana 2012. dao „zeleno svetlo” za predloge sportskog direktora Zorana Stojadinovića, do srede sledeći korak nije načinjen. Navodno, započeta je i realizacija da dvojica fudbalera dobiju srpske vize, međutim, Perozo i Kueva ne žele da krenu za Beograd na pregovore dok ne dobiju zvanične ponude.

Tako je ostalo i dalje neizvesno da li će iskusni štoper iz Venecuele i veoma hvaljeni kreativni vezista iz Perua stići uopše na "Marakanu" jer na njihove adrese još nije poslata ponuda.

Kako prenosi "sportski žurnal" dvojica Južnoamerikanaca u Zvezdu bi trebalo da dođu kao slobodni igrači, a prema ranijem dogovoru Perozo je pristao da ima godišnju platu oko 100.000, a Kueva 140.000 evra.

Upravo bi ti iznosi morali da budu stavljeni na papir, što bi za njih bio dovoljan signal da dođu na završni sastanak i eventualno potpisivanje ugovora.

Zanimljivo je da pored 26-godišnjeg Peroza na zvaničnom spisku reprezentativaca Venecuele stoji ime kluba za koji trenutno nastupa - Crvena zvezda. 

Osim Venecuelanca i Peruanca, jedna od želja je i dalje Miloš Kosanović iz Krakovije, sa kojim su u toku pregovori oko obeštećenja.

Poljski drugoligaš traži 200.000 evra za mladog defanzivca, koji bi prema planovima trenera crveno-belih, Aleksandra Jankovića trebalo da popuni pozicije levog štopera i levog beka.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DOLAZE LI JUŽNOAMERIKANCI? Perozo i Kueva čekaju zvaničnu ponudu Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2013

Južnoamerikanci ne žele da krenu za Beograd dok ne dobiju zvanične ponude koje još nisu stigle

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.