Vujadin Savić i Mirka Vasiljević sele se u Englesku!

Izvor: Story, 20.Jan.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević sele se u Englesku!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nastaviće život u Engleskoj, gde je fudbaler potpisao ugovor sa klubom Votford, čiji trener je bivši srpski fudbaler Slaviša Jokanović

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, foto: Petar Đorđević

Kako Alo saznaje Savić je pre dva dana otputovao na ostrvo, dok je glumica sa decom ostala u Beogradu, gde završava pasoš novorođenom Mihajlu i podnosi zahteve za engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vize.

 - Vujadin je stigao u Englesku i već traži veliku kuću gde će živeti sa Mirkom i decom. Važno mu je da njihov novi dom bude prostran zbog dece, kao i da ima veliko dvorište kako bi oni mogli da se igraju. Sve vreme se dogovara sa Mirkom, koja priprema papire i pakuje kofere kako bi se sa decom što pre preselila tamo - rekao je dobro obavešten izvor.

Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle trećeg porođaja! (FOTO)

Kako dalje Alo piše, glumica i fudbaler će čim se skuće najstarijeg sina Andreja upisati u obdanište kako bi Mirka mogla da se posveti bebi, ali i ćerki Adrijani.

Ono što je interesantno dodati jeste da Vasiljevićeva insistira da decu odgaja sama, bez ičije pomoći, tako da sem kućne pomoćnice Mirka neće pomoćnika.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Mirka i Vujadin se sa djecom sele u Englesku

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2015

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nastaviće život u Engleskom gradu Votford, gdje je fudbaler potpisao ugovor sa istoimenim klubom...Kako "Alo" saznaje Savić je prije dva dana otputovao na ostrvo, dok je glumica sa djecom ostala u Beogradu, gdje završava pasoš novorođenom Mihajlu i podnosi zahtjeve...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.