Usvojen mehanizam za vraćanje viza!

Izvor: OkRadio.rs, 12.Sep.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen mehanizam za vraćanje viza!

Evropski parlament većinom glasova usvojio predlog za uspostavljanje mehanizma koji omogućava da se privremeno uvedu vize zemljama iz kojih dolaze azilanti. Među tim zemljama je i Srbija. Za usvajanje mehanizma glasalo je 631 poslanik, dok je 236 bilo protiv. Poslanica Tanja Fajon je danas zatražila da se glasanje odloži, nazvavši predlog mehanizma “ilegalnim” jer ograničava prava parlamenta. Njen predlog je odbijen, a mehanizam je potom izglasan.   Tanja Fajon je nakon usvajanja ovog mehanizma izjavila da je to greška i "da je napravljen haos".   Predlagač rezolucije Eduardo Mera je to opovrgao, rekavši da mehanizam ne znači da se EP odriče svojih ovlašcenja po temeljnom...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen mehanizam za vraćanje viza

Izvor: RTV Pink, 12.Sep.2013

. . . Evropski parlament većinom glasova usvojio predlog za uspostavljanje mehanizma koji omogućava da se privremeno uvedu vize zemljama iz kojih dolaze azilanti.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.