Uhapšen zbog falsifikovanja pasoša Slovenije i BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog falsifikovanja pasoša Slovenije i BiH

PANČEVO - Pančevačka policija uhapsila je Brajana T. (24) zbog osnovane sumnje da je falsifikovao putne isprave Slovenije i vize Bosne i Hercegovine i njemu je nakon saslušanja određen jednomesečni pritvor.

U današnjem saopštenju policije navodi se da je osumnjičeni državljanin BiH ali da ima prijavljeno boravište u Beogradu.

Policija je u Brajanovom automobilu i stanu pronašla 20 komada blanko prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strana putne isprave Republike Slovenije i 20 komada providne plastične folije sa utisnutom mapom pomenute države i hologramom, kao i veći broj slovenačkih blanko saobraćajnih dozvola.

Policija je, takođe, zaplenila i više blanko viza BiH i metalne otiske raznih oblika i dimenzija za utiskivanje holograma, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeni faslifikatori isprava

Izvor: Blic, 10.Okt.2008, 00:37

Pančevačka policija je uhapsila Brajana T. (24), državljanina Bosne i Hercegovine, s prijavljenim boravkom u Beogradu i njegovog oca Aleksandra T., zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanja isprave.....Kako je saopštila Policijska uprava u Pančevu do hapšenja je došlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.