U Opštinu po vizu za Mađarsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Opštinu po vizu za Mađarsku

NOVI BEČEJ - U uslužnom centru opštine Novi Bečej, građani će uskoro moći da podnesu zahtev za izdavanje vize za Mađarsku i tako brže i jednostavnije dođu do zvaničnog odobrenja za boravak u toj zemlji, saopštila je danas informativna služba predsednika ove opštine.

Otvaranjem takve usluge pri opštinskoj upravi izlazi se u susret građanima Novog Bečeja, time što će se Zahtevi za podnošenje viza predavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na jednom mestu, kod obučenog opštinskog službenika, bez nepotrebnog odlaska u Suboticu, ili Beograd, najavio je predsednik opštine Novi Bečej Milivoj Vrebalov.

"Ta usluga će veoma značiti građanima opštine Novi Bečej, jer više neće trošiti ni vreme, ni novac da bi dobili vizu za odlazak u susednu Mađarsku, a pokazalo se i da veći broj zahteva za vize dolazi iz naše opštine, tako će i Generalnom konzulatu Mađarske biti olakšan posao", objasnio je Vrebalov.

U Novom Bečeju se planira i održavanje "Konzulskih dana" kako bi građani dobili informacije o radu Ambasade Mađarske u Srbiji, bržem rešavanju problema građana Srbije u Mađarskoj i o problemima mađarske nacionalne zajednice u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.