TOP8 Evrokupa: Ritas poslednji izvadio vizu

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP8 Evrokupa: Ritas poslednji "izvadio vizu"

Poznati su svi parovi četvrtfinala Evrokupa. Čekamo novog šampiona!

Direktan okršaj između Ritasa i Monaka u grupi "E" dao je odgovor na pitanje ko je poslednji učesnik nokaut faze Evrokupa!

To će biti Litvanci koji su pred svojom publikom odigrali sjajan meč i savladali tim iz Kneževine 90:68 (25:14, 21:15, 26:24, 18:15), tako da su zauzeli drugo mesto u grupi u kojoj je bio i Partizan, uz nemačku Albu koja je ranije obezbedila prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dalje.

Ritas je bio u teškoj poziciji posle četiri kola (skor 1-3), ali vezanim pobedama nad Partizanom, u poslednjoj sekundi, i demonstiranjem snage protiv Monaka prošli su dalje.

Od ranije je sve rešeno i u grupi "F" gde su ASVEL i Lokomotiva prošli dalje, odnosno u "G" u kojoj se takmičila Crvena zvezda.

Šampion Srbije je slavio u poslednjoj utakmici Evrokupa protiv Unikahe, ali to nije promenilo konačan plasman u grupi tako da Valensija odlazi u četvrtfinale s prve pozicije, dok je ekipa iz Malage drugoplasirana.

Rasplet se čekao i u grupi "H" gde su UNIKS i Andora odlučivali od ekipi koja će biti prvoplasirana, a pošto su Rusi slavili ubedljivo (72:53) dobiće prednost domaćeg terena.

Nokaut faza Evrokupa počinje 5. marta i igra se na dve dobijene utakmice.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Alba - Unikaha

ASVEL - Andora

Valensija - Ritas

UNIKS - Lokomotiva

PAROVI POLUFINALA: Alba/Unikaha - ASVEL/Andora, Valensija/Ritas - UNIKS/Lokomotiva

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.